ROSTIRI - Sfânta Mănăstire Dervent


Sfânta Mănăstire Dervent » ROSTIRI » Ştiri » ANUNŢ ÎN LEGĂTURĂ CU COMPLETAREA FONDULUI DOCUMENTAR EXISTENT ÎN ARHIVA MĂNĂSTIRII CU PRIVIRE LA VIAŢA ŞI FAPTELE PĂRINTELUI ELEFTERIE MIHAIL Formularul 3.5% ]
Abonare la
Buletinul Informativ
www.DERVENT.ro

Email:

» Dervent
» Prezentare
» Istoric
» Daruri
» Mănăstirea
» Grup Psaltic
» Album
» Biserica cea Nouă

» ROSTIRI
» Editoriale
» Ortodoxie
» Ecumenism
» Ştiri
» Bioetică
» Istorice
» Poezii
» Hărţi

» Publicaţii

» Rugăciuni
» Liturghia
» Proscomidia
» Rânduiala...
» Acatiste
» Paraclise
» Slujbe
» Alte Rugăciuni

» Cugetări

» Dicţionar

» Proiecte

» Pomelnice

» Felicitări

» Multimedia

» Donaţii
» Formular 3,5%

» Link-uri

» Contact
www.arhiepiscopiatomisului.ro

ANUNŢ ÎN LEGĂTURĂ CU COMPLETAREA FONDULUI DOCUMENTAR EXISTENT ÎN ARHIVA MĂNĂSTIRII CU PRIVIRE LA VIAŢA ŞI FAPTELE PĂRINTELUI ELEFTERIE MIHAIL

[ Clasat în: Array ] [ Data Publicării: 2019-11-29 14:30:00 ]
[ Click pe acest link:: ]
       În curând se vor împlini 30 de ani de când arhimandritul Elefterie Mihail, ctitorul Mănăstirii Dervent a trecut la cele veşnice.
Reper fundamental în istoria Mănăstirii Dervent, cu o judecată luminată de Duhul Sfânt asupra lumii trecute şi prezente, mare iubitor al Bisericii şi al oamenilor, viaţa părintelui Elefterie, pusă în slujba adevărului, binelui şi a moralei creştine, conferă sens şi identitate obştii noastre şi este un exemplu demn de urmat de întreaga societate.

       Pentru a face cât mai cunoscută personalitatea sa vă rugăm să fiţi alături de noi la completarea fondului documentar existent în arhiva mănăstirii, fond documentar ce ilustrează viaţa şi faptele părintelui Elefterie. Puteţi face acest lucru trimiţând pe adresa mănăstirii Dervent (M-rea Dervent, sat Galiţa, com. Lipniţa, jud. Constanţa, cod post. 907224, pe e-mail: manastirea_dervent2003@yahoo.com, sau contactându-l pe părintele Visarion Afteni la numărul de telefon 0758.085.820) amintirile dumneavoastră despre părintele Elefterie, despre ajutorul dat de acesta pentru recuperarea sănătăţii dumneavoastră sau a unor membri ai familiei şi nu în cele din urmă despre îndrumările duhovniceşti.

       Ne vom strădui ca mărturiile trimise să facă parte dintr-un volum omagial închinat memoriei părintelui Elefterie ca semn de recunoştinţă şi admiraţie pentru binele pe care l-a răspândit printre oameni, pentru dragostea cu care a slujit Biserica.

       Mulţumim celor care vor răspunde invitaţiei noastre, dăm slavă Preamilostivului Dumnezeu şi aşteptăm să ne fiţi alături la manifestările duhovniceşti ce vor fi organizate pentru a comemora amintirea părintelui Elefterie.

†      †      †
Site-ul oficial al Arhiepiscopiei Tomisului
Acasă Dervent Rostiri Publicaţii Dicţionar Proiecte Cugetări
Pomelnice Felicitări Multimedia Link-uri Donaţii Regulament Contact